woensdag 31 mei 2017

eventually everything connects

Als kind vond ik dit een geweldig iets om mee te spelen, echt snappen deed ik het niet, hoe kon het dat de energie zo doorgegeven werd.......

   

.....maar nu snap ik het volledig, want door het enthousiasme van de verschillende samenwerkingen kan er veel energie ontstaan: Wat hebben we 2 ontzettend inspirerende lezingen en een plateelkeurdag gehad de afgelopen paar weken:

De lezing over bijen door biologisch dynamische imker Arie de Jong,daar begonnen we mee. Wat een prachtig verhaal over het leven van de bijen en hoe enorm belangrijk ze zijn voor de natuur en dus onze gezondheid.


Daarna kwam de plateelkeurdag, er zijn veel enthousiaste mensen zijn geweest en er zijn rond de 150 items gekeurd.Er ontstonden mooie gesprekken, fijne ontmoetingen.En afgelopen zaterdag een geweldige lezing over kleur door de  eeuwen heen door Anja Schrik ook weer met zoveel enthousiasme verteld en aangehoord.

En nu staat er nog 1 activiteit te gebeuren, op zaterdag 17 juni, een ochtend waar gezond zijn in de breedste zin van het woord wordt benadrukt. Gezond zijn  door aandacht voor natuur, voeding, beweging, zang, kunst en creativiteit. Bee connected!   kijk voor meer informatie www.galeriewinkelanderz.nl, www.jeaninekouijzer.nl, www.kompassiemassage.nl


Eventually everything connects — people, ideas, objects. The quality of the connections is the key to quality per se.”charles eamesGeen opmerkingen:

Een reactie posten